joi, 27 iunie 2013

Dezmembrari auto in judetul Bihor

Am cautat intai in Oradea, apoi in toate localitatile din imprejurimi - mai aveam putin si ajungeam in Ungaria, mergeam daca era nevoie si pana la Budapesta dupa nenorocita aia de piesa care s-a stricat prin surprindere.

Problema cu piesele auto este ca niciodata importatorii/distribuitorii nu le au pe stoc, trebuie sa asatepti, sa stai cu masina in garaj sau pe strada si sa te rogi de ei ca atunci cand ti-a ajuns piesa, sa nu o vanda in alta parte.

In cele din urma m-a gasit norocul in cautarea mea de dezmembrari auto oradea cand am dat peste un centru de dezmembrari chiar in oras - incredibil dar adevarat, cat de tont am putut sa fie de fiecare data cand am trecut pe langa el.

O experienta placuta in ceea ce priveste amenajarea de spatii verzi in Brasov il constituie serviciul prestat de MSE Group. Materialele s-au dovedit a fi de calitate, lucrurile au mers bine de la semnarea contractului si pana la finalizarea lucrarii, asa ca nu stiu ce sa mai spun. II recomand cu incredere chiar si pe aceasta cale.

Profesionistii merita clienti!