vineri, 10 aprilie 2015

Un loc de munca stabilOricine isi doreste sa aiba un loc de munca stabil, profesionist, dar si bine platit, insa pe piata muncii instabila a tarii, acest lucru este cam greu de implinit. Aici intervine studioul de videochat care promite cateva beneficii ce merita luate in calcul, precum un salariu motivant, un mediu de lucru prietenos si posibilitatea de a fi platit zilnic, in functie de munca depusa. In plus, poti castiga mai mult decat salariul fix, daca ai ales sa lucrezi mai mult intr-o zi sau alta. Te poti bucura de discretie maxima, site-urile cu care se colaboreaza, sunt in general blocate in Romania, dar si in tarile populate de romani, precum Marea Britanie sau Italia, ramanand la alegerea angajatului de a-si alege tarile in care sa se faca vazut.

Pe langa salariul consistent, modelele videochat, isi pot alege zilele, turele, dar si intervalul orar in care sunt dispuse sa lucreze. In timpul liber, acestea se pot bucura de mai multe beneficii, studiourile ofera propriilor modele mai multe vouchere, bonusuri si cadouri, la magazine, piscine, solar, sali de fitness etc.

Cine poate lucra intr-un studio videochat?

Intotdeauna se doreste ca modelele selectate sa indeplineasca cateva criterii simple precum: varsta cuprinsa intre 18 si 40 ani, cunoasterea a cel putin unei limbi straine, de preferat limba engleza, mult entuziasm, dorinta de excela, multa seriozitate sau rabdare. Pe langa aceste cerinte minime, studioul de videochat va instrui modelele angajate, chiar daca acestea nu au experienta. Astfel, acestea vor invata cum sa fie cat mai eficiente, cum sa comunice si cum sa castige cat mai multi bani.

Un studio de videochat poate face ca modelele sa se simta mai sigure pe ele, capatand incredere, aspect care poate fi util si in viata de zi cu zi. Astfel, videochatul reprezinta o modalitate distractiva de a beneficia de venituri sigure si consistente, obtinute intr-un mediu discret.