marți, 9 februarie 2016

Sejur Republica Dominicana              Am ajuns in Republica Dominicana in vara anului 2012, odata cu obtinerea unui oferte de la o agentie de turism din Iasi. La inceput am fost sceptic in legatura cu situatia acestei regiuni. Drumul era lung, dar pretul foarte bun. Asa ca am lasat deoaparte problema drumului si m-am hotarat sa merg in tara renumita pentru plajele sale.
            Ajuns in Punta Cana dupa un drum lung, am fost cazat la un hotel de 4 stele cu pretul de 60 euro/ noapte. Hotelul era amplasat la cativa metri de plaja si avea o piscine imensa, accesul la aceasta fiind gratis. In Punta Cana mi-am petrecut majoritatea timpului deoarece este cea mai importanta statiune pentru turism. Aici am vizitat diferite insule si am cunoscut foarte multe persoane. Se spune ca apusul din Punta Cana nu trebuie ratat daca ajungeti in Republica Dominicana.
           In Punta Cana au loc foarte des petrece unde sunt prezentate dansurile traditionale si spectacolele cu foc. Tot in Punta Cana puteti servi cocktailuri celebre la un pret foarte bun.
          Datoria unui ghid foarte active si prietenos am avut ocazia sa vizitam si Parcul Los Hitises, un parc celebru pentru micile insule bogate in vegetatie si cascadele mari. Am vizitat si alte obiective turistice din Republica Dominica precum: Cascadele Damajaqua, Plaja Macao si Insula Catalina. Adevarata frumuse a acestei tari consta in peisajul litoral de aceea marile orase au fost amplasate in apropierea apei.
         Dupa vizitarea acest obiective turistice ne-am intors la Hotelul din Punta Cana unde am mai petrecut impreuna cu angajatii. Acestia au fost foarte amabili si s-au oferit voluntari cand le-am cerut ajutor pentru niste filmari scurt cu miscarile apei.
          Sfarsitul calatoriei m-a macarcat deoarece timpul s-a scurt mult prea repede si acelasi sentiment l-au trait si celelalte perosane. Republica Dominicana reprezinta pentru mine un loc unde pot medita in linisite si ma pot bucura de minunile lumii.