joi, 25 iunie 2015

Servicii de curatenie

In sfarsit pot spune ca am avut o experienta fericita cu o firma ce ofera servicii de curatenie in Bucuresti.
De regula eram obisnuit ca de curatenia de vara sa se ocupe niste nespalati care facea si ei o spoiala pe-acolo, dadeau cu carpa peste praf, spalau geamurile in viteza, adunau gunoiul (eventual mai si impingeau din el pe sub covor) si apoi cereau banii inainte sa pot verifica totul asa cum trebuie.

Ei bine - exeprienta pe care am avut-o cu Ovimar a fost extrem de placuta, neasteptat de placuta - mai ales ca au facut curat si in locurile in care nu ne intelesesem pentru aceeasi bani - ceea ce a fost extraordinar.

In acelasi timp oamenii au lasat un miros frumos dupa ei, adica nu mirosea a detergent ieftin sau a chestii de la care sta sa-ti cada parul din nas, ceea ce este iarasi un mare plus - pacat ca din pacate se pare ca sunt foarte ocupati (asta strict datrita serviciilor impecabile pe care le presteaza) si de aceea programarea la ei trebuie facuta din timp - preferabil cu cateva saptamani inainte (minim 2).

Parteafrumoasa este ca o data facuta programarea nu sepune problema sa fie intarzieri, reprogramari sau alte porcarii tipice pentru firmele care fac "overbook" de personal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu