marți, 16 ianuarie 2018

O sarcina mai usoara cu Femibion

Orice femeie isi doreste ca mai devreme sau mai tarziu sa ramana insarcinata pentru a putea intemeia o familie, insa aceasta calatorie este una foarte complexa, motiv pentru care trebuie planuita cu minutiozitate. Totusi, in prima faza este esential sa stii care sunt primele semne ale sarcinii, astfel ca descopera informatiile de aici, propuse de Femibion.

Cel mai comun semn

Unele pot sa apara, altele nu si nici un caz nu este la fel, insa primele dintre acestea isi vor face simtita prezenta, de regula, la circa 7 zile dupa ovulatie, iar unul dintre cele mai comune este, bineinteles, intarzierea menstruatiei. In majoritatea cazurilor acest fenomen se asociaza cu sarcina, dar in realitate pot exista si alti factori, motiv pentru care situatia trebuie monitorizata cu atentie.

Alte semne

De asemenea, un alt semn foarte intalnit este cresterea temperaturii bazale, iar aceasta poate fi urmarita cu ajutorul unui termometru special, ce se poate achizitiona din orice farmacie. Greturile sunt la fel de comune, iar acestea pot reprezenta o problema nu numai dimineata, ci in cursul intregii zile. Din acest motiv, este esential ca alimentatia sa fie una completa si sa cuprinda doar alimente sanatoase. Diferite alte semne pot fi intalnite la nivelul sanilor, precum sensibilitatea crescuta a sfarcurilor, aparitia unor mici umflaturi, modificarea culorii sfarcurilor, afisarea mai proeminenta a venelor sau dezvoltarea unor mici umflaturi la nivelul areolelor, care, de asemenea, pot sa se mareasca. Urinarea frecventa, scurgeri de sange, exces de mucus cervical, senzatia de oboseala, crampele, toate pot fi un semn initial al sarcinii, astfel ca trebuie monitorizate.

Mai usor cu Femibion


Descopera informatiile de aici si vei constata ca este mult mai usor pentru orice viitoare mamica sa depaseasca perioada sarcinii, intrucat cu ajutorul celor mai potrivite sfaturi, aceasta calatorie lunga si complexa va fi una mult mai placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu