miercuri, 24 august 2016

Ce este Imperator?

De cate ori nu ti s-a intamplat sa gasesti prin locuinta lucruri mai vechi de care nu te mai folosesti? Atunci de ce sa nu profiti de pe urma lor si sa incerci sa le vinzi apeland la http://imperator.ro, intrucat aici sunt postate zilnic mii de anunturi din diferite categorii. Mai ales ca nu te costa nimic sa postezi, chiar nu ai nimic de pierdut, astfel ca totul este foarte usor de pus la cale.
Anuntul potrivit
Pentru a avea sanse mai mari sa iti vinzi produsul, ar trebui sa pregatesti un anunt foarte atragator. Astfel, in primul rand trebuie sa iti faci cont pe site, care nu dureaza mai mult de 2 minute, insa este nevoie de o adresa de email autentica pentru validarea contului, modalitate prin care se controleaza numarul utilizatorilor care posteaza acelasi anunt de mai multe ori. Apoi ai ocazia sa incarci pana la 8 fotografii cu produsul tau, iar acestea trebuie sa fie cat mai explicite, eventual sa prezinte posibile defecte daca acestea exista.
Textul creat este si el foarte important, intrucat acesta atrage atentia celorlalti, iar mai multa atentie inseamna mai multi posibili clienti interesati de produsul tau. Cu cat mai multe detalii cu atat mai bine, insa textul totusi nu trebuie sa fie prea incarcat, intrucat va fi prea dificil de citit si adesea omis de utilizatori.
Interfata grozava
In plus, daca iti doresti sa cumperi ceva de pe http://imperator.ro este foarte usor, deoarece ai la dispozitie un sistem de cautare foarte complex care te va duce direct catre produsul potrivit, fara a mai fi nevoie sa derulezi alte mii de anunturi care nu sunt relevante in cazul tau. Site-ul este foarte usor de folosit, astfel ca in cateva minute fie poti posta un anunt, fie poti ajunge la unul cu produsul pe care ti-l doresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu